Ticket Service Plus

Ticket Service Plus

Wees snel en volledig, daarmee voorkomt u vertraging en bevordert u de snelle afwikkeling van uw verzoek! Voeg de gevraagde verklaring(en) van artsen en/of andere betrokkenen toe aan uw verzoek. Tibbaa zal uw verzoek enkel kunnen inwilligen als dit voldoet aan de criteria opgesomd op haar website onder de rubriek “Regels inzake terugbetaling van verkochte tickets”. Controleer liefst vooraf of uw situatie voldoet aan de opgesomde criteria om voor een eventuele terugbetaling in aanmerking te komen. Opgelet : Annulatie van uw ticketaankoop houdt in dat u het evenement waarvoor u het ticket heeft gekocht niet zal bijwonen. Indien u uw ticket gebruikt (hebt), zal Tibbaa uw verzoek tot annulatie uiteraard niet kunnen inwilligen. Bekijk de regels inzake de terugbetaling van verkochte tickets.

Als je nog vragen hebt, mail ons dan op support@tibbaa.com

OPGELET : als meerdere tickets per aankoop werden aangekocht, moet per ticket en per tickethouder een afzonderlijk verzoek tot annulatie worden ingediend.

Ticket service plus

Ticket service plus

Zorg dat je alle papieren bij de hand hebt om in te scannen. Dit mag ook een duidelijke foto zijn die met je mobiele telefoon is genomen. Upload eventueel ook een foto van uw ticket (optioneel)
Bezig met versturen
2017-12-05T12:45:52+00:00