Webshop F.A.Q.

Webshop F.A.Q.

Je eigen Tibbaa Webshop met merchandise van jouw event, organisatie of merk ? Dat kan ! Bekijk hier een voorbeeld-shop of vind hieronder de antwoorden op meest gestelde vragen.

Wanneer je via Tibbaa een eigen webshop wil starten kun je jouw organisatie daarvoor aanmelden via dit formulier.
Wanneer je Tibbaa een webshop in laat richten zijn hier geen kosten aan verbonden. Je draagt enkel een percentage van de omzet af aan Tibbaa zodra er iets wordt verkocht. No cure no pay dus !
In principe kun je alle door jou gewenste artikelen via de webshop verkopen maar standaard is de webshop gericht op de verkoop van merchandise met daarop jouw logo. Je kunt hierbij denken aan o.a. T-shirts, petjes etc.

Een volledig overzicht van alle beschikbare producten en kleuren waaruit je kunt kiezen vind je hier.

Wanneer je andere producten of diensten wenst te verkopen, neem dan contact op met onze support desk.

Dat kan ! Je bepaalt zelf de kleurstelling, logo’s en het productaanbod van je webshop.
Zodra je jezelf hier hebt aangemeld zullen we contact met je opnemen om de marges op jouw producten met je te bespreken. Je bepaalt vervolgens zelf jouw verkoopprijs en daarmee dus ook een groot deel van je marge.
Via Tibbaa kun je heel eenvoudig kortingsvouchers verspreiden die ingewisseld kunnen worden in jouw webshop.

Deze kortingsvouchers worden gekoppeld aan de door jou geselecteerde evenementen en zodra iemand een ticket koop voor deze evenementen ontvangen ze naast het bestelde ticket tevens de voucher die in jouw webshop ingewisseld kan worden. Desgewenst kun je de vouchers ook nog getarget verspreiden op basis van leeftijd, geslacht en woonplaats.

Indien je zelf evenementen organiseert en tickets verkoopt via Tibbaa, dan kun je dergelijke vouchers eenvoudig zelf aanmaken in je dashboard.

Tibbaa neemt dit volledig voor je uit handen !

Webshop procedure

2017-12-05T12:50:28+00:00